Het is soms lastig toegeven maar ouder worden is een vast gegeven en als je niet oppast, kan het zomaar zijn dat er van die kleine onhandigheden ontstaan. Je bent wat minder snel geworden, je hebt wat spiermassa verloren of toch is er in al die jaren dat buikje bijgekomen.
Iedereen zal kunnen beamen dat regelmatig onderhoud aan een auto bijdraagt aan de levensduur en ongestoord je weg kunnen vervolgen. En dus is het met jou net zo. Regelmatig onderhoud draagt bij aan vitaliteit nu en op lange termijn.

In mijn zoektocht naar wat er allemaal te vinden is wat bijdraagt aan vitaliteit en ouder worden, ben ik tot de conclusie gekomen dat er een enorme hoeveelheid informatie te vinden is. In boeken, op het internet en in kranten en tijdschriften. Ga daar maar eens het mee aan de slag. Grote kans dat je zoektocht zo lang duurt dat het afbreuk doet aan vitaliteit.

In onze workshop Vitaliteit en Ouder, hebben we het beste voor je geselecteerd uit MIND, MOTION en FOOD op een zodanige wijze dat je er direct mee aan de slag kunt en direct een start kunt maken met jouw bijdrage aan jouw vitaliteit.

Wil je alle informatie ontvangen over de inhoud en de data en de investering, , laat dan alvast je email adres achter. We sturen je dan snel alle informatie. Je email adres gebruiken we alleen om je informatie te sturen want ook wij houden niet van SPAM…