Je werkt hard en er gaan in de regel meer dan minder dan 40 uur in een werkweek. Ondernemen is dan ook je passie dus je vindt het prima. Maar voor dat je het weet, plof je na een lange werkdag uitgeteld op de bank. Geen energie meer. Eigenlijk heb je al die tijd niet heel veel aandacht besteed aan …. Jou! Sporten en regelmatige beweging is erbij ingeschoten, snelle hap, informatie overload. In je achterhoofd weet je dat je een bewust risico neemt om straks voor langere tijd uit de roulatie te zijn.

Maar wat ga je eraan doen? Zoeken op het internet levert je een schat aan informatie op en waar kies je uit. Wat ga je doen, maak je een plan. Of besluit je om naar de workshop Vitaliteit en Ondernemerschap te komen.

In onze workshop Vitaliteit en Ondernemerschap, hebben we het beste voor je geselecteerd uit MIND, MOTION en FOOD op een zodanige wijze dat je er direct mee aan de slag kunt en direct een start kunt maken met jouw bijdrage aan jouw vitaliteit en dus gaat voor continuïteit van je onderneming.

Wil je alle informatie ontvangen over de inhoud en de data en de investering, , laat dan alvast je email adres achter. We sturen je dan snel alle informatie. Je email adres gebruiken we alleen om je informatie te sturen want ook wij houden niet van SPAM…