NLP Vitaal

Eric Sijbesma

Eric is internationaal gecertificeerd NLP -en Hypnose Master Trainer. Hij kreeg zijn opleidingen van een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Anthony Robbins en Bill Thomason…

Lees verder

Eric is internationaal gecertificeerd NLP -en Hypnose Master Trainer. Hij kreeg zijn opleidingen van een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Anthony Robbins en Bill Thomason (internationaal gecertificeerd trainer in Phoenix, Arizona),Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP) en David Shephard, President of The American Board of NLP en in 2011 is Eric gecertificeerd als Hypnose Master Trainer door Tad James. In 2014 ontvangt Eric de onderscheiding “Fellow Member Trainer IA-NLP”. De onderscheiding “Fellow Member Trainer IANLP” wordt toegekend aan trainers met bewezen uitstekende performance, gedegen ervaring en bewezen trainerservaring

Eric is een open en gedreven trainer die in het bedrijfsleven ruimschoots ervaring heeft opgedaan als zelfstandig interim manager en verandermanager.

Zijn motto: “Ik geloof dat iedereen kan veranderen, en vaak sneller dan in eerste instantie gedacht. We veranderen immers dagelijks. NLP helpt je daarbij. Je wordt meer bewust van je omgeving, gaat zien wat je eerder gemist hebt. Mijn motto is dan ook simpel en duidelijk: Life has no meaning except for the meaning I choose to give it: het leven heeft geen betekenis anders dan de betekenis die ik kies eraan te geven.”

NLP Vitaal

Karin Luis

Karin heeft het vermogen om op een natuurlijke manier de kern aan het licht te brengen. Dit heeft haar niet alleen ver gebracht als analist en manager in organisatieverandering, het staat ook centraal in haar werk als trainer. Cursisten krijgen hierdoor de…

Lees verder

Karin heeft het vermogen om op een natuurlijke manier de kern aan het licht te brengen. Dit heeft haar niet alleen ver gebracht als analist en manager in organisatieverandering, het staat ook centraal in haar werk als trainer. Cursisten krijgen hierdoor de mogelijkheid echt wezenlijke verandering te starten vanuit compassievolle directheid. Karin is internationaal gecertificeerd NLP trainer, getraind door een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair en Michael Carroll. Haar NLP master opleiding heeft ze o.a. gevolgd bij Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP). Daarnaast heeft ze menig training gevolgd zoals (mensgericht) coachen, NLP coach, teamcoach, hypnose en Time Line Therapy(R).

Haar motto: ieder mens is uniek, en van iedereen kan je iets leren. Juist van diegene waarvan je het niet verwacht kun je de meest fantastische inzichten krijgen, stel je open en ontdek. Het leven is een groot kado, haal uit het leven wat er in zit, ga ervoor!”

Haar visie:Niet alleen kan NLP helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, ook het bedrijfsleven en haar bedrijfsprocessen kunnen profiteren van de vele verschillende NLP technieken. NLP is een attitude die ons herinnert aan de nieuwsgierigheid van een kind. Met deze nieuwsgierigheid in gedachten, vraag je zelf eens af wat NLP zou kunnen betekenen binnen jouw bedrijf of zelfs voor een groeiende economie? Aan jou te ontdekken hoe!”

Karin is internationaal gecertificeerd NLP trainer, Time Line Therapy™ Master Practitioner en Time Line Therapy Trainer™ en IEMT trainer.

NLP Vitaal

Sandra Witteman

In haar carrière heeft Sandra, ruim tien jaar als coach en leidinggevende in verschillende organisaties gewerkt, en daar de nodige ervaring en kennis opgedaan. Ze heeft zichzelf daarbij leren kennen als een resultaatgericht persoon, met een goed analytisch vermogen…

Lees verder

In haar carrière heeft Sandra, ruim tien jaar als coach en leidinggevende in verschillende organisaties gewerkt, en daar de nodige ervaring en kennis opgedaan. Ze heeft zichzelf daarbij leren kennen als een resultaatgericht persoon, met een goed analytisch vermogen. Naast directe ondersteuning, begeleiding en coaching op de werkvloer is zij meerdere jaren als manager werkzaam geweest. Ze heeft onder andere voor een internationale organisatie een eigen kindercentrum opgezet, waar haar specialisaties; pedagogiek en coaching, een centrale plek innamen. Deze werkervaring in combinatie met haar positieve levensinstelling, scholing en levenservaring is van onschatbare waarde voor haar.

Door haar ervaring, kennis en persoonlijke waarden kreeg ze steeds meer het gevoel dat ze iets neer wilde zetten voor een ander. “De vraag die mij steeds bezig hield was: hoe kan ik alle kennis en ervaring die ik mij eigen heb gemaakt op een positieve manier doorgeven? Ik voelde en voel nog steeds heel duidelijk de behoefte een bijdrage te leveren aan een verdere bewustwording van mensen.

Sandra is internationaal gecertificeerd NLP trainer, Time Line Therapy™ Master Practitioner en Hypnose Trainer.