NLP Vitaal is MIND, MOTION en FOOD

NLP Vitaal is in 2015 gestart met het idee dat voor veel mensen leven in balans brengen nog niet zo makkelijk is. Je wordt geregeerd door de waan van de dag, druk, weinig tijd om te bewegen en eten doe je tussendoor. En dat is exact waar wij als “bedenkers” van NLP Vitaal ook tegen aan liepen. Een druk leven, weinig bewegen en snel even wat eten en onvoldoende tijd voor persoonlijke ontwikkeling, regelmatige beweging en geen aandacht meer besteden aan een gezondere levensstijl. Dus bedachten we NLP Vitaal.

NLP Vitaal gaat over MIND, MOTION en FOOD of te wel over jou. Opleidingen en workshops die je verder helpen om je vitaler te maken dan nu. Vitaler als het gaat om mindset, vitaler als het gaat om beweging en vitaler als het gaat om voeding. En belangrijker in onze NLP Vitaal Practitioner en NLP Vitaal Master Practitioner, de juiste combinatie vinden die past bij jou en streeft naar een integrale aanpak. Immers verandering in het één, zorgt voor een verandering in het andere.

NLP Vitaal is een onderdeel van de NLP Academie. De NLP Academie bestaat al weer bijna 10 jaar en eind 2007 opgericht vanuit een visie dat effectieve communicatie iets is wat je kunt leren en dat persoonlijke ontwikkeling “down to earth” en direct toepasbaar moet zijn en dat soms een vleugje spiritualiteit om het compleet te maken best ok is. En dat zonder “zweverig” te zijn, want dat vinden we erg belangrijk

Inmiddels is de NLP Academie een begrip in Nederland en hebben we  al ruim 2000 cursisten nieuwe “tools” gegeven om effectiever te communiceren en makkelijker door het leven te stappen. Voor ons geldt letterlijk:

Do what you love, love what you do” want een NLP opleiding moet voor ons, naast dat je serieus leert, leuk zijn. Daarom is onze slogan ook:”Simpelweg de leukste NLP opleidingen van Nederland & België.

Onze visie op NLP & Vitaliteit

Onze visie op NLP is duidelijk: ”NLP is makkelijk, NLP is leuk en NLP is down to earth. We leren je dus dan ook echt iets waar je in je dagelijkse leven direct iets aan hebt en we dringen je niet onze eigen persoonlijke levensovertuiging op want wij vinden dat juist erg persoonlijk is en we je respecteren zoals je bent, wat je overtuiging ook is over zaken. Dat in tegenstelling tot sommige andere instituten die het belangrijk vinden om hun persoonlijke waarden en overtuigingen aan je op te dringen. Ook als het gaat om vitaliteit hebben we een duidelijke visie. Om je leven actief te houden is een gezonde balans noodzakelijk. Immers op jonge leeftijd leg je al de basis voor vitaliteit later. Maar we zijn er ook van overtuigd dat aanpak van alleen MIND of MOTION of FOOD niet werkt. Een integrale en holistische wijze wel en ook zonder daarbij te zweven maar te kijken naar wat werkt. Daarnaast zoeken we aansluiting bij wetenschap i.p.v. geruchten.

Neem gerust eens contact op.

Ons team

NLP Vitaal is trots een team van enthousiaste trainers en coaches te hebben die gezamenlijk hard werken om onze cursisten naar een hoog niveau te brengen. Niet alleen bij het leren van de nieuwe technieken maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Soms aardig, soms provocatief, soms op een ludieke manier en soms gewoon op een eigenzinnige wijze.

Kamer van Koophandel

NLP Vitaaal staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 64266567