NLP Vitaal

Een bijzondere training!

Enige tijd geleden ben ik, nadat ik in aanraking was gekomen met NLP, zeer geïnteresseerd geraakt in hypnose. Ik was niet geïnteresseerd in het Rasti Rostelli gedoe of het toepassen van therapie, maar meer in het beïnvloeden van het onbewuste t.b.v. win-win situaties op mijn werk en in mijn privé leven.

Na wat zoekwerk en praten met verschillende personen die cursussen aanboden ben ik op een gegeven moment bij Eric Sijbesma terecht gekomen.

Eric is een bijzonder persoon. Hij is energiek, open-minded, inspirerend en erg down to earth. Hij is niet overdreven in zijn doen en laten en ook niet gespeeld mysterieus of zweverig. Eric is Eric en dat is erg goed.

Of je nu hypnose, of NLP, vanuit de praktische invalshoek of de theoretische invalshoek wil beleven, Eric weet precies hoe hij de stof tot je moet brengen om het volledig tot zijn recht te laten komen.

Na een intense week scholing bij Eric heb ik mijn Master practitioner gehaald en kon ik therapie toepassen. Dit doe ik echter nauwelijks tot niet.

Is het dan zonde geweest om deze cursus gedaan te hebben. ABSOLUUT NIET!!!

Ik heb mijzelf beter in de hand, heb geleerd om andere mensen beter te begrijpen, krijg veel meer (bijna alles) voor elkaar bij anderen door verschillende technieken uit hypnose toe te passen en win-win situaties te creëren en heb mijzelf erg verrijkt door mijzelf te ontwikkelen d.m.v. modelleren. Ik ben beter gaan communiceren, en dan vooral op onbewust niveau.

Daarnaast maakt ik af en toe een onvergetelijke indruk op kinderen en volwassenen door hen, toch ala Rasti Rostelli, dingen wel of niet te laten zien of wel of niet te laten voelen wat er wel of niet is. En soms…. soms laat ik mensen ineens beseffen dat het probleem wat zij hebben helemaal geen probleem is maar een verrijking om anders met het leven om te gaan. Doe ik stiekem toch onbewust een beetje therapie.

Dennis Willemse / Projectmanager

NLP Vitaal

Jullie zijn alle drie geweldige trainers!’

‘De diverse trainingen die ik inmiddels bij NLP Academie heb gevolgd en momenteel nog volg ervaar ik als zeer inspirerend, leerzaam en zeker ook uitdagend. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik andere mensen kan helpen, maar tijdens de trainingen ook flink aan mezelf gewerkt. De trainingen die ik heb mogen volgen zijn: NLP Practitioner, Excellent Coachen met NLP, Hypnose Master Practitioner, Time Line Therapy Practitioner, IEMT Practitioner, NLP & Kids, Metaphors of Movement en Posttraumatisch Stressyndroom. De NLP Master Practitioner hoop ik volgende maand af te ronden en dan kan ik me volledig storten op het helpen en inspireren van andere mensen. Eric, Karin en Sandra: Bedankt voor alle inspiratie en leermomenten. Jullie zijn alle drie geweldige trainers!’

Wendy
www.powerinyou.nl

NLP Vitaal

Zij rusten niet voordat iedere cursist geslaagd is.

Ik heb bij Eric Sijbesma van NLP-AC  de 2 jarige NLP Coach-opleiding gedaan .

Samen met zijn vrouw Karin Luis en Sandra Witteman verzorgt hij de diverse onderdelen voor deze Coachtraining zoals NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Master Hypnotherapy, IEMT, Time Line Therapy en nog veel meer. Dit zorgt er voor dat de cursist straks gewapend met de vele tools zijn toekomstige clienten adequaat terzijde kan staan.

Ik heb deze mensen leren kennen als zeer kundige docenten, die alles doen om hun cursisten op een hoog niveau op te leiden. Een diploma van NLP-AC heeft dan ook internationale waarde.

Zij rusten niet voordat iedere cursist geslaagd is.

Ook nadat je geslaagd bent, blijven ze nieuwe hoogwaardige bijscholing aanbieden.  In de competitieve NLP-opleidingswereld is NLP-AC een zeer goede en vertrouwde keuze

Ik ben Eric, Karin en Sandra nu al zeer dankbaar voor wat ik al bereikt heb.

Richard Uljee
Angstcoachpraktijk “ De Bevrijding”
www.angstcoachhillegom.nl
Rembrandtsingel 17
2182LD Hillegom
Tel: 0651 992492

NLP Vitaal

Certainly empowering people.

I have had the distinct pleasure of having Eric Sijbesma as my NLP Practitioner Trainer. Eric is extremely enthusiastic about his work which is infectious. He had vision to see the benefits and the passion to turn that into a competitive advantage for each individual attending his trainings. On account of his open-minded approach to his trainings, I often thought of Eric as someone who was helping me peal the different layers of my own character like an onion. Eric Sijbesma is certainly empowering people.

Rabia Gawish

NLP Vitaal

No-Nonsense

Eric Sijbesma is een recht door zee, no-nonsense NLP trainer. Ik heb ontzettend veel gehad aan de NLP practitioner en kan iedereen aanraden bij NLP_AC zijn/haar NLP opleiding te behalen.

Dank je Eric!

R.J.J.Oliemuller

NLP Vitaal

Met recht genoemd “de leukste NLP opleidingen”.

Met recht genoemd “de leukste NLP opleidingen”. Met veel plezier heb ik de NLP Practitioner en Master Practitioner gevolgd bij de NLP Academie. Uitdagende lessen, met wat provocatie hier en daar, allemaal met als doel om NLP te leven in plaats van NLP te kennen vanaf papier. Als je het mij zou vragen is dit dé manier om iets te leren. Trainers hebben de kennis en beantwoorden de vragen die cursisten hebben. Hoe meer je in de opleiding stopt qua energie en tijd, hoe meer je eruit zult halen. Vroeger was ik weleens zenuwachtig bij het geven van een presentatie, door verschillende geleerde technieken toe te passen kon ik vol vertrouwen voor de groep staan. Jammer dat de opleidingen op gegeven moment klaar waren. NLP en de NLP Academie zijn zeker een aanrader!

Jeroen de Groot

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone