Na 8 jaar kunnen we met overtuiging zeggen dat je voor een goede NLP opleiding bij de NLP Academie meer dan goed zit. We kunnen terugkijken op bijna 10 jaar mooie met veel positieve feedback van onze cursisten. En dus is kiezen voor NLP Vitaal een veilige keuze.

Graag vertellen we je dan ook waarom kiezen voor de NLP Vitaal een prima keuze is. Kiezen voor NLP bij NLP Vitaal doe je omdat je :

Een NLP opleiding die makkelijk in je leven past

Of je nu kiest voor onze NLP Vitaal practitionerNLP Master Practitioner of onze impactvolle workshops over FOOD of MOTION, we hebben het zo ingedeeld dat het prima in te passen is en je het een minimaal aantal vrije dagen gaat kosten. En laten we eerlijk zijn: “Een opleiding kost natuurlijk altijd ook tijd buiten de lesuren”. Door het slim trainen, is het fijne is dat we de theorie die je thuis bestudeert tot een minimum hebben beperkt zodat je ruim voldoende tijd over kunt houden om in de praktijk te oefenen en toe te passen.  Let wel op want oefenen in de praktijk is een essentieel onderdeel van je opleiding.  Immers regelmatige oefening zorgt ervoor dat je onbewust bekwaam gaat worden.

Alleen ervaren NLP en internationaal gecertificeerde trainers

Onze NLP trainers zijn allen internationaal gecertificeerde NLP trainers die hun opleidingen hebben gedaan bij verschillende instituten over de hele wereld en minimaal 3 jaar ervaring hebben in training en coaching.  Onze trainers zijn eveneens coach en werken regelmatig in één op één sessies. Voor de NLP Vitaall is dat strenge voorwaarde zodat we kunnen waarborgen dat trainers niet alleen vanuit de theorie werken maar kunnen putten uit een rijke praktijk ervaring.

Persoonlijke begeleiding en coaching

Een persoonlijk relatie is de basis voor onze NLP trainingen. We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Onze trainers en coaches zijn dan ook altijd aanspreekbaar  tijdens de trainingen voor het beantwoorden van vragen en om je individueel te begeleiden in je groeiproces of gewoon even een goed gesprek. 

Locaties die makkelijk te bereiken zijn

Al onze locaties zijn makkelijk te bereiken met auto en met het openbaar vervoer zodat onze trainingen voor iedereen toegankelijk zijn. We geven trainingen in de schitterende omgeving van Utrecht.

Gemiste dagen kun je altijd inhalen

Natuurlijk kan het voorkomen dat je een dag moet missen en gelukkig bieden we je de mogelijkheid om gemiste trainingsdagen altijd in een andere groep te kunnen inhalen. Dus je hoeft helemaal niets te missen.

Een NLP opleiding met een erkend diploma

Onze opleidingen voldoen aan de internationale eisen die gesteld worden. Daar mag je op vertrouwen. Je ontvangt dan ook na afloop een internationaal erkend en gewaardeerd diploma met het keurmerk van de Internatioal Training Academy (ITA) van John Grinder, één van de grondleggers van NLP

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone