Waar worden jullie opleidingen gegeven?

De meeste van onze opleidingen vinden altijd plaats in de omgeving van Utrecht. In de meeste gevallen het Park Plaza Hotel aan het Jaarbeursplein, 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Parkeergelegenheid is er (voor eigen rekening) in de nabije omgeving. Tevens worden sommige trainingen gegeven in onze eigen locatie in Nieuw Vennep, vlak bij Schiphol en Amsterdam.

Hoe groot zijn de groepen die jullie trainen?

De grootte van de groepen varieert tussen de 15 en de 25. De trainingen worden begeleidt door ervaren NLP trainers en een aantal coaches.

Wat als ik een dag niet kan?

Je kunt deze in de meeste gevallen inhalen als het één dag of twee dagen betreft. In andere gevallen zal in gemeenschappelijk overleg gezocht worden naar een passende oplossing.

Wanneer betaal ik de training?

Na je inschrijving ontvang je van ons de factuur voor het gehele bedrag en dient binnen 14 dagen betaalt te worden. Betaal je in termijnen dan dient elke termijn 14 dagen voorafgaand aan het trainingsweekend te zijn voldaan.

Is de NLP opleiding fiscaal aftrekbaar van mijn belastbaar inkomen?

In de meest voorkomende gevallen is het antwoord :”JA”.  Kijk hier voor meer informatie.

Wat is de studiebelasting van de NLP Practitioner en Master Practitioner?

De studiebelasting van bovenstaande trainingen is soms lastig uit te drukken in uren. Je leert in de trainingsdagen NLP en hoe je dit kunt toepassen. De wereld na de trainingsdagen zijn dan je speeltuin en hierin kun je oefenen wat je wilt. Handig is het om de manual voorafgaand aan de trainingsdag door te nemen. Hiervoor rekenen wij ongeveer twee uur per week. De minimale studiebelasting geeft ook aan hoe praktisch toepasbaar NLP is.

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat kan ik het beste doen?

Natuurlijk bellen en je vraag stellen aan één van de trainers of gewoon langskomen bij een van onze gratis workshops